Drugi o meni

Od kada sam bila dete uloga terapeuta je bila moj način funkcionisanja sve dok to nisam osvestila i krenula putem lične edukacije.
U poslednjih par godina radila sam sa preko par stotina ljudi, kako lično tako i grupno i svaki put sam dobila potvrdu onoga što odavno osećam – moj životni poziv je da budem podrška drugima na putu njihove samospoznaje.

Hvala svima koji su u meni prepoznali podršku, poverenje i ljubav.

U nastavku se nalaze samo neka iskustva ljudi sa kojima sam imala priliku da radim lično, iskustva iz grupnih programa možeš da pročitaš ovde.

Došla sam do određenih samospoznaja, shvatanja koliko pogrešnih uverenja, blokada i strahova imam. Ali šta da radim kad sam spoznala? Kako da promenim? Uz pomoć Marije, metoda i tehnika sam ih rešila. Toliko mi je pomogla da shvatim sama gde je “problem”. Ne mogu da objasnim koliko razumevanja, podrške i ljubavi mi je pružila. Zahvalna sam što imam mogućnost da radim sa njom i da zajedno učimo i napredujemo. Čak i ovo izražavanje je za mene bio problem, a sad mogu slobodno da kažem da smo mnogo uradile i tek ćemo.

Jovana Maksimović, Beograd

Rad sa tobom za mene predstavlja povratak sebi, podsećanje na sve što jesam i pronalaženje Harmonije u sebi. Kad god se izgubim na svom putu (na kom se još nisam ni pronašla u potpunosti) obratim se tebi za pomoć. Da me vratiš sebi i podsetiš na sve ono najlepše što ja često zaboravim o sebi. Da probudiš u meni neke nove i bolje poglede na svet. Da me podsetiš na Sada. Uz rad sa tobom sam počela da učim da zaista volim sebe. I nema tih reči kojima bih mogla ti se zahvalim na tome. Hvala ti. Hvala ti što si tu za mene kad ni sama nisam tu za sebe.

Danijela Dražilović, Beograd

U pravom smislu reči,pronašla je svoju ljubav i dar u onome što radi. Izuzetno dobro tumačenje bez ukrašavanja i ulepšavanja, jednostavni i direktni odgovori. Za mene novootkriveni blagoslov za podršku i napredak. Beskrajno hvala na svakoj sekundi pažnje i podrške. Moja iskrena preporuka svakome ko je dobio informaciju, ugrabite šansu za svoje konsultacije i dobijte svoja krila.

Dejan Mitrevski, Pančevo

Pre par meseci sam došla do raskrsnice sa koje nisam videla kojim bih putem išla, imala sam osećaj da bih najradije sela i plakala nad životom i ljudima. Iako sam godinama radila na sebi, pratila videa, čitala knjige, nekako nisam mogla da se pokrenem. Izabrala sam Mariju jer mi je odgovarala njena energija i mir u glasu. Nakon par nedelja već sam se osećala bolje. Razlika izmedju mog samostalnog rada na sebi i rada sa njom je u tome što me je naučila da se suočim sa sobom, sa svojim osećanjima i strahovima. Prvi put u životu sam naučila iskazati svoje emocije i ne držati ništa u sebi. Toplo je preporučujem svima, jer njeno vodjstvo u samostalnom radu je jako bitno. Zahvalna sam joj svakodnevno jer uz nju sam spoznala ko sam, čime želim da se bavim I postala sam srećna. A ono na čemu sam joj najviše zahvalna je mir koji sam postigla.

Ivana, Washington, D.C.

Za rad sa Marijom sam se odlučila jer sam se nekako prepoznala sa njom i to je nešto najbolje što sam mogla sebi da obezbedim. Smejemo se, pišem ciljeve koje potpuno spontano ispunjavam, radim na dubokim uverenjima, emocijama, razbijam iluzije, plačem, otklanjam smeće iz svog života i na tom putu nikada nisam sama. Postala mi je kao neko koga znam ceo život i imam potrebu da svaki detalj sa njom podelim, nekako mi je baš prirasla za srce i hvala joj što mi je pokazala da nikada nisam sama.

Jovana Marković, Novi Sad