O Meni

Marija Hadžović je rođena 1992.godine u Beogradu, gde trenutno živi i voli. Inspirisana životom, a vođena iskustvom, 2017.godine je osnovala stranicu Harmonija duše sa željom da njene reči žive kroz svakodnevne smernice za sve koji se tu nađu. Licencirani je HYL (Heal Your Life) trener po metodi Lujze Hej (Louise Hay). Student je nauke o duši, svima poznatije kao psihologija i u procesu je višegodišnje edukacije na polju transakcione analize.

Na put lične promene je krenula 2015.godine i od tada se konstantno usavršava i usmerava svoje znanje i iskustvo tako da bi u potpunosti razumela i vama otkrila moć intuicije, energije i odluka koje donosimo. Njena želja je da vas usmeri na vašem putu ka otkrivanju sopstvenih potencijala.

Autor je 44 Afirmacionih kartica i knjige “Harmonija duše”.
Kreirala je jedinstveni četvoronedeljni program ličnog razvoja ‘Život sa svrhom’ koji se održava jednom godišnje u Beogradu. Pored njega, autor je još tri programa za razvoj ličnosti.

Veruje u Anđele i u život.

Ukoliko želite da budete na email listi i da jednom mesečno dobijate tekstove iz rubrike
‘Reči Harmonije’ možete da se prijavite ovde.

Kroz moje lično iskustvo, kao i ono u radu sa ljudima, dokazalo se da najveću magiju stvaramo kroz misli koje svakodnevno žive u nama. I zato, birajte mudro koje misli puštate u svoj život.

Marija Hadžović

Harmonija duse knjiga