Projekti

Naslovna priča – Pronađi snagu – Magazin ‘Wanted’

June 30, 2021

Magazin Wanted je tu je da ruši stereotipe, društvene tabue i da prenese istinu o onome o čemu mnogi ćute. Što zbog straha, stida, ili zbog manjka samopouzdanja… “Pronađi snagu” je poruka za sve one žene koje se susreću ili su se nekada susrele sa bilo kojom vrstom nasilja. Psihičkog. Emocionalnog. Seksualnog. Fizičkog. Socijalnog.

Na svim svojim platformama glasno govorim o ženama, strahovima kao i sopstvenom iskustvu koje me je izgradilo i oblikovalo tako da u svom današnjem poslu mogu da dam maksimum svim ženama koje srećem. To je prepoznala i urednica magazina Wanted koja me je pozvala da zajedno sa još sve hrabre žene ispričam svoju priču i budem deo poruke ‘Pronađi snagu’.

 

Hrabro pričanje o sopstvenom iskustvu može da dotakne mnoge ljude i da ih ohrabri i podseti da nikada nisu sami i da je ćutanje put ka mentalnom zatvoru. Zato je važno da se oslobodimo reč po reč, dan po dan. To što sam bila deo ovako važnog projekta je samo potvrda za mene lično i profesionalno, da je svako iskustvo vredno. Ukoliko ga prigrlimo na pravi način.

Zahvalna sam na prilici da još jednom podsetim tebe i nju da #nisisama

Ukoliko te zanima kako je bilo na snimanju naslovnice i šta smo sve još rekle na ovu temu, video možeš da pogledaš ovde.