Anđeoske energije

Anđeoski brojevi od 10 do 50

October 1, 2019

Pored nizova brojeva koji mogu da nam uđu u fokus u određenom trenutku, nailazićemo I na specifične brojeve koji takođe nose vibraciju poruke za nas. Dorin Virtju je te poruke približila kroz knjigu ‘101 Anđeoski broj’, a u nastavku teksta vam ih prenosim za vaše najveće dobro.

Obratite pažnju na misli koje imate prilikom prepoznavanja svakog broja, na taj način ćete imati celokupnu sliku poruke.

Broj 10 je znak od Andjela da nastaviš da misliš pozitivno o ovoj trenutnoj situaciji jer će se sve završiti za tvoje najveće dobro i na najbolji mogući način za tebe. Seti se da su tvoje misli te koje utiču na ishod i zato je važno da ostanu fokusirane na pozitivan ishod.

Broj 12 nosi poruku da su je ovom trenutku tvoja vera odlučujuci faktor jer situacija izgleda kao da rešenje u tvoju korist ne postoji, medjutim “iza scene” se sve rešava za tvoje najveće dobro. Zadrži veru ukoliko želiš budućnost u kojoj se tvoj cilj ostvaruje.

Broj 13, broj koji ti šalje poruku da si u datom trenutku povezan/a sa svojim Andjelima i svetlosnim bićma. Kombinacija broja 1 (intuicija) i broja 3 (duhovna sposobnost za kreiranje) ti potvrdjuje da si podržan-a u onome što želiš da ostvariš.

Broj 14, andjeoski broj koji donosi poruku podrške i ohrabrenja za sva progresivna iskustva kroz koja prolaziš. Takodje te podstiče da svoje znanje i informacije podeliš sa drugim ljudima kako bi i oni razumeli procese promene. Ovo je jedan od brojeva koji je “znak” da se sve ubrzano ostvaruje, odnosno menja.

Broj 15 je andjeoski broj koji potvrdjuje da su potrebne promene u tvom životu započete. Obrati pažnju na ponavljajuće ideje i misli koje ti dolaze jer su one smernica za tvoj sledeći korak u ovom periodu.

Broj 16 je važan podsetnik da paziš šta govoriš i misliš o sebi i o drugima jer je misao energija koja ubrzano postaje tvoja realnost. Obrati pažnju na šta misliš ili šta govoriš u trenutku kad vidiš ovaj broj i razumećeš da možeš odmah da promeniš započetu manifestaciju.

Broj 17 je broj koji te u datom trenutku podseća da put kojim ideš je najbolji mogući put za tebe koji te vodi ka ispunjenju tvoje životne svrhe. U trenutku kad vidiš ovaj broj ćeš verovatno prolaziti kroz neki specifičan izazov i zato se broj 17 pojavljuje da ne bi odustao/la.

Broj 18 je sjajna potvrda tvojih misli o finansijama. Tvoje misli su te koji ih dopuštaju ili blokiraju. Briga o novcu u potpunosti zatvara ventil novca pa zato ovaj broj dolazi kao divan podsetnik da otvoriš ventil vere i prihvatiš finansijsko obilje.

Broj 19, kombinacija broja 1 koji ukazuje na brzu manifestaciju tvojih misli i broja 9 – završetak jednog ciklusa, daje potrebnu motivaciju za tebe za se ohrabriš i kreneš bez straha u novi period koji je pred tobom.

Broj 20 je potvrda za tebe da je tvoja veza sa Univerzumom/Bogom u datom trenutku veoma jaka i da osvestiš svoje misli koje te brinu jer su one iluzije uma. Ovaj broj te podseća da nisi sam/a.

Broj 21 je siguran znak da je ovo dobar period da koristiš afirmativne izjave kad god se setiš jer se nalaziš u periodu brze manifestacije svojih misli i zelja. Zadrži fokus na krajnjem cilju, a ne na preprekama do njega.

Broj 23 ti prenosi informaciju da ćeš uskoro dobiti odgovor na svoje pitanje/molitve. U zbiru daje broj 5 i ukazuje na promenu koja će se desiti na nekom nivou nakon što odgovor stigne. Ostani u zahvalnosti jer se sve dešava za tvoje najveće dobro.

Broj 24 je poziv za tebe da ostaneš u miru bez obzira šta se oko tebe dešava. Andjeli uz pomoć tvoje vere menjaju sve manje poželjnje okolnosti i ohrabruju te da slediš put svoje duše.

Broj 25 ukazuje na značajne životne promene koje ti se upravo dešavaju. Ovaj broj te poziva da pratiš svoju intuiciju tokom promena i da ne kalkulišeš već da ostaneš fokusiran/a na svoj cilj.

Sky

Broj 26 ukazuje na strah vezan za tvoje finansije koji je zapravo iluzija. Kad ugledaš ovaj broj seti se da je beskrajno obilje dostupno i da je potrebno samo da prihvatiš činjenicu da ga zaslužuješ.

Broj 27 je siguran znak da su informacije koje dobijaš u trenutku kad vidiš ovaj broj vrlo važne za tvoj duhovni razvoj. Ovo je i poruka da umiriš um i ego kako bi duša mogla da razume poruku.

Broj 28 uvek najavljuje novac koji si tražio/tražila. Ovo je siguran znak da ti potreban novac stiže još brže od očekivanog, pogotovo kad ovaj broj vidiš u nizu 2828. Ovaj niz je i podsetnik za tebe da ti je novac dostupan čim prihvatiš činjenicu da ga zaslužuješ.

Broj 29 se pojavljuje kad je potrebno da se setiš da ti imaš dovoljno znanja, energije i mudrosti da pomogneš drugima. Nemoj sebe da ograničavaš već se prepusti različitim mogućnostima koje ti se pružaju. Niz 2929 može najaviti i promenu tvoje karijere ka onoj koja je tvoj unutrasnji poziv.

Broj 30 je broj putem kojeg te Andjeli i Arhandjeli dozivaju i podsećaju da su tu u svakom trenutku. Na ovaj način ti šalju poruku da pratiš put svoje duše i svoju svrhu bez straha šta će se desiti jer je jedini način da živiš svoj potencijal slušanje svoje duše/intuicije.

Broj 31 u zbiru 4 ti šalju poruku da su uz tebe i da je ovo trenutak kad treba da afirmišeš i upotrebiš vizualizaciju kako bi ostvario/ostvarila ono što želiš. Ovaj broj je direktna poruka za tebe koja znači: “Tu smo i slušamo te šta želiš”

Broj 32 te poziva da se u datom trenutku osloniš na svoju veru koju nosiš u sebi i da se setiš da ili brineš ili veruješ. Zbir ovih brojeva je broj 5 odnosno dodatna poruka da je vera potrebna u ovom periodu životnih promena.

Broj 34 prenosi poruku da je vreme da završiš sve te započete projekte. Iskoristi svoju kreativnu energiju kako bi završio/završila ono što je ostavljeno da čeka zbog drugih obaveza. Ti projekti su deo tvoje životne svrhe i što ih pre završiš, pre ćeš je živeti u potpunosti.

Broj 35 se pojavljuje kad si u procesu velikih promena kao potvrda da su te promene vrlo pozitivne za tebe. Ovaj broj te ohrabruje i podseća da budeš pozitivan/pozitivna u narednom periodu i da znaš da će se sve rešiti još bolje nego što trenutno možeš i da zamisliš.

Broj 36 je znak da se manje fokusiraš na materijalni aspekt i da se usmeriš ka ličnom rastu i onome što prija tvojoj duši jer će na taj način sve tvoje potrebe biti zadovoljene, uvek.

Broj 37 u bukvalnom prevodu znači: “Čestitam”. To je poruka koju ti šalju Andjeli i Arhandjeli svaki put kad ugledaš ovaj broj i tu je da ti služi kao podsetnik da si uspeo/uspela da prevazidješ neke poteškoće i da zadržiš veru.

Broj 38 donosi najavu obilja koje želiš. Kombinacija broja 3 i broja 8 zajedno daje smernicu da nastaviš sa zahvalnostima i da se otvoriš za obilje koje ti je “ispred nosa”.

Broj 39 se pojavljuje u trenucima kad se razmišljaš izmedju dva puta/dva izbora. Tada ti Andjeli šalju poruku kroz ovaj broj da izabereš ono što će hraniti tvoju kreativnost i ono što će služiti drugima podjednako kao tebi.

Broj 40 je podsetnik da si zaštićen/a, bezbedan/na i voljen/a u svakom trenutku. Ovaj broj je znak da zaista možeš da ostvariš sve što poželiš bez straha da ćeš ostati sam/a zbog svojih izbora.

Broj 41 je siguran znak da se tvoje misli manifestuju velikom brzinom i zato je važno da ih osvestiš i usmeriš u željenom pravcu. U trenutku kad ugledaš ovaj broj zastani i posmatraj svoje misli.

Broj 42 je poruka od Arhandjela da su tvoje molitve u vezi tvoje svrhe uslišene i da jedino što je potrebno da uradiš je da slušaš svoj unutrašnji glas i donosiš odluke u skladu sa njim, a ne u skladu sa spoljašnjim okolnostima.

Broj 43 nosi energiju broja 7 – duhovnog broja koji te podseća da su tvoji vodiči uz tebe i da je Andjeoska energija prisutna u svemu što radiš. U trenutku kad vidiš ovaj broj znaj da su tvoje misli, reči i dela podržana.

Broj 45 je znak da si ušao/la u period izuzetno važne životne promene i nemoj se plašiti, Andjeli su uz tebe na svakom koraku.

Broj 46 te podseća da u ovom trenutku svoj fokus staviš na svoje biće i duhovni aspekt, a da materijalne brige prepustiš Univerzumu da reši.

Broj 47 je podsetnik od Andjela da se nalaziš na pravom mestu u pravo vreme. Ovaj broj je predivna potvrda da sve što ti se dešava jeste za tvoje najveće dobro.

Broj 48 je najava finansijskog obilja koje ti je potrebno i koje si tražio/la. Ovaj Andjeoski broj je potvrda da su tvoje potrebe zadovoljene.

Broj 49 te podseća da je vreme da ubrzano radiš na ostvarenju svojih želja/ciljeva. Ukoliko ne znaš koji korak sledeći da napraviš, zatraži jasnu smernicu/znak.

Broj 50 je znak da su velike promene u tvom zivotu počele. Broj 5, 50, 500 imaju istu vibraciju promena koje slede. Bezbedan/a si na tom putu.

You Might Also Like