Anđeoske energije

Anđeoski brojevi (111, 222…)

September 30, 2019

U životu se ponekad pojave čudne okolnosti ili nam se pokažu čudni ponavljajući znakovi koje mi ignorišemo jer ne znamo šta predstavljaju ili čemu oni služe. Da bi znali šta to vama poručuju Anđeli, šta predstavljaju i šta znače Anđeoski brojevi, u nastavku teksta nalazi se tumačenje vibracije brojeva iz knjige ‘101 Anđeoski broj’ autorke Dorin Virtju.

Vremenom ćete naučiti da razumete poruke koje dobijate na vama potpuno jedinstven način. Ovo neka
vam služi kao smernica za dalju spoznaju sebe i energije oko sebe.

Broj 0, nula je znak beskrajnog kruga Omege, bez početka i kraja. Ovo je ohrabrenje za tebe da nisi sam/a. Ovakav niz dolazi kao podsetnik da si jedno sa životom/Univerzumom/Bogom i da nema razloga za strah jer kroz molitvu i zahvalnost možeš da zatražiš sve što ti je potrebno. Ponavljanje ovog broja može da ukaže i na kraj neke situacije, odnosno zatvaranje kruga.

Broj 1, jedinice su znak da se pred tobom otvaraju vrata mogućnosti i tvoje misli poprimaju oblik rekordnom brzinom. Niz 111 je znak da je svemir napravio “fotografiju” tvojih misli i da ih pretvara u stvarnost. Razmisli da li si zadovoljan/zadovoljna mislima koje imaš tokom dana, pogotovo u trenutku kada ugledaš niz ovih brojeva.

Broj 2, niz 222 ukazuje na to da su tvoji ciljevi počeli da se ostvaruju, pogotovo finansijski. Nastavi da ih neguješ, ne odustaj pet minuta pre nego što se čudo dogodilo – sve što si zamislio/zamislila uskoro će postati stvarnost i zato imaj vere. U sebe, u zivot, u svoje želje. Opusti se.

Broj 3, niz 333 ti šalje poruku da su uzvišena bića uz tebe i da te štite i vode kroz neopodne životne promene koje traju. Ovaj broj je potvrda da imaš jasnu vezu sa njima i da čuju tvoje molitve. Kad god vidiš ovaj broj ili osetiš potrebu, zahvali se što si vođen/a.

Broj 4, moj omiljeni broj već dugi niz godina i pre nego što sam znala njegovo Anđeosko značenje. Niz 444 je znak da si okružen/a andjelima u tom trenutku. Ovaj broj ukazuje na njihovo prisustvo i kad ugledaš ovaj broj jednostavno reci: “Hvala što ste tu.” Nema razloga za strah i brigu kada smo okruženi svetlosnim bićima. Ukoliko osećaš potrebu pozovi ih i videćeš potvrdu da su tu.

Broj 5, niz 555 označava da je pred tobom velika životna promena. Nemoj da razmišljaš o tome da li je ta promena pozitivna ili negativna, već prihvati promenu kao prirodni deo života. Imaj na umu da bi ta promena mogla da bude odgovor na tvoje molitve.

Broj 6, niz 666 ukazuje na to da tvoje misli nisu u ravnoteži, previše si fokusiran/a na materijalno. Andjeli te pozivaju da se oslobodiš straha i da se otvoriš za finansijsko obilje. Sve što ti je potrebno će doći, samo zatraži u zahvalnosti.

Broj 7, veličantveni duhovni broj, niz 777 označava da je ovo vreme čuda u tvom zivotu. U potpunosti si podržan/a i zaštićen/a. Sve u tvom životu se odigrava Božanskim redosledom. Srećan broj, broj duhovnosti i Arhandjela.

Broj 8, simbol beskonačne ljubavi, života bez početka i kraja. Niz 888 je znak da imaš apsolutnu finansijsku podršku od Univerzuma. Novac teče prema tebi. Sve ti je na raspolaganju, na tebi je koliko dopuštaš da primiš. Beskonačan tok ovog broja potvrdjuje tvoju životnu svrhu.

Broj 9, niz 999 ukazuje da je kraj jedne važne faze u tvom životu. Ovo može značiti i završetak odredjenog projekta na kome si dugo radio/radila. Kraj jednog ciklusa, početak novog. Nemoj da te obuzme strah jer nečemu dolazi kraj. Zahvali se na svakom dosadašnjem ciklusu i spremno prihvati novi.
Još bolji.

You Might Also Like